Pemic Oy – 100% suomalainen perheyhtiö – Vuodesta 1975

Pemic Oy on monipuolinen puhtausalan jälleenmyyjä ja tukkuliike. Yrityksemme toiminta on alkanut vuonna 1975 Meilahden Valpurintiellä. Nykyinen toimipisteemme sijaitsee Helsingin Töölössä. Pemic Oy:ssa toteutettiin sukupolvenvaihdos vuonna 2019, jolloin Pekka Stark luovutti yrityksen vetovastuun pojalleen Janne Starkille.

Edustamme laajaa valikoimaa siivous- ja puhtausalan tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat siivousaineet, välineet, suojaimet, koneet, pehmopaperit ja jätehuollon johtavat merkkituotteet.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelumme tarjoaa asiakkaillemme ratkaisut kaikkeen puhtauteen liittyvään. Toimitamme puhtaustuotteet nopeasti ja täsmällisesti asiakkaiden toiveet huomioiden, koko Suomen alueelle. Verkkokauppamme mahdollistaa tilaukset ympäri vuorokauden.

Olemme luotettava, asiantunteva ja innovatiivinen yhteistyökumppani. Kehitämme liiketoimintaa vastuullisesti, koska vihreät arvot ja kestävä kehitys ovat meille tärkeitä asioita. Yrityksemme luottoluokitus on AAA (bisnode 2021).

tech
www.pemic.fi
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail