Softcare Furniture Protector, verhoilusuoja 500ml

Main Page > Textile cleaning > Textile care products

Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare-logo
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml.
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen.
Manufacturer
Product code
17213
Manufacturer's code
712848
Delivery time from
1-5 days
Delivery costs from
16,50 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Tehokas, helppokäyttöinen ja turvallinen Softcare-tekstiilisuoja muodostaa kankaan pinnalle näkymättömän suojakerroksen, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen.

Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille, mutta erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiilipinnoille. Suoja ei muuta kankaan ominaisuuksia eikä hengittävyyttä. Softcare -suoja sopii kaikille kangaslaaduille paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin. Softcare- suojan on valinnut mm. Royal Caribean Cruises, jonka kaikki risteilyalukset on käsitelty Softcarella. Suojaus pidentää tekstiilien ikää ja vähentää puhdistuskuluja. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin kolme vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Pysyviä tahroja ei synny. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset. Kuivuneet tahrat poistetaan kostealla liinalla. Suihkepullo ei sisällä ponneainetta. Pullollinen riittää 5 - 7 neliölle, joten sillä suojaa viiden hengen sohvaryhmän käyttöpinnat. Suorita suojaus hyvin tuuletetussa tilassa n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle tai heti uutena. Softcare-tekstiilisuoja on pakattu 500 ml:n kierrätettävästä muovista valmistettuihin suihkepulloihin ilman ponnekaasua. Säilyvyys: Ei rajoitusta. Tyhjän pullon voi hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Softcare tekstiilisuoja ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Nestemäisessä muodossa se on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Sumuta suojattava pinta tasaisesti kosteaksi ja anna kuivua täysin kuivaksi ennen käyttöä. Lopullisen lujuutensa suoja saa yhden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen se kestää vesi- ja öljypohjaista likaa. Tekstiilipinnan likaantuessa puhdista pinta mahdollisimman pian Softcare pesuaineella, tahrat on helpointa puhdistaa tuoreena. Ravistettava ennen käyttöä, säilytys yli 5 °C lämpötilassa.

Pullollinen riittää 5 – 7 neliölle. Tuote on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

tech
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
tel. 010 8200 300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Business ID: 1028365-7
Paytrail