Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml 712848

Startsidan > Tekstiilien puhdistus > Tekstiilien hoitotuote

Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare-logo
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja, 500 ml.
Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
17213
Valm. tuotekoodi
712848
Toimitusaika alk.
1-5 dagar
Toimituskulut alk.
16,50 €
sis. ALV 24,00 %
st

Softcare Vesipohjainen Verhoilusuoja muodostaa tekstiilikuitujen ympärille näkymättömän molekyyliverkon, estäen lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Vesipohjainen Verhoilusuoja ei vaikuta tekstiilin ominaisuuksiin, hengittävyyteen tai ulkonäköön. Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille, mutta erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiileille. Sopii kaikille kangaslaaduille paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin.

Suojaus kannattaa tehdä kaikille tekstiilipinnoille, mutta erityisen tärkeää suojaus on vaaleille tekstiilipinnoille. Suoja ei muuta kankaan ominaisuuksia eikä hengittävyyttä. Softcare -suoja sopii kaikille kangaslaaduille paksuista huonekalukankaista hienoimpiin silkkeihin. Softcare- suojan on valinnut mm. Royal Caribean Cruises, jonka kaikki risteilyalukset on käsitelty Softcarella. Suojaus pidentää tekstiilien ikää ja vähentää puhdistuskuluja. Tavallisessa käytössä suojaus kestää noin kolme vuotta. Suojatut tekstiilit on helppo pitää puhtaina, sillä suojatusta pinnasta tahrat lähtevät helposti pienellä pyyhkäisyllä. Pysyviä tahroja ei synny. Suojaus torjuu kaikenlaiset tahrat, myös öljypohjaiset. Kuivuneet tahrat poistetaan kostealla liinalla. Suihkepullo ei sisällä ponneainetta. Pullollinen riittää 5 - 7 neliölle, joten sillä suojaa viiden hengen sohvaryhmän käyttöpinnat. Suorita suojaus hyvin tuuletetussa tilassa n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle tai heti uutena. Softcare-tekstiilisuoja on pakattu 500 ml:n kierrätettävästä muovista valmistettuihin suihkepulloihin ilman ponnekaasua. Säilyvyys: Ei rajoitusta. Tyhjän pullon voi hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteen mukana.

Softcare tekstiilisuoja ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Nestemäisessä muodossa se on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Sumuta suojattava pinta tasaisesti kosteaksi ja anna kuivua täysin kuivaksi ennen käyttöä. Lopullisen lujuutensa suoja saa yhden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen se kestää vesi- ja öljypohjaista likaa. Tekstiilipinnan likaantuessa puhdista pinta mahdollisimman pian Softcare pesuaineella, tahrat on helpointa puhdistaa tuoreena. Ravistettava ennen käyttöä, säilytys yli 5 °C lämpötilassa.

Pullollinen riittää 5 – 7 neliölle. Tuote on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

tech
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail