Softcare Tahranpoistaja, 100ml 712930

Etusivu > Tekstiilien puhdistus > Tahranpoistoaineet

Softcare Tahranpoistaja, 100ml 712930
Softcare Tahranpoistaja, 100ml 712930
Softcare-logo
Softcare Tahranpoistaja, 100ml 712930
Softcare Tahranpoistaja, 100ml 712930.
Poistaa tehokkaasti erilaiset tahrat, niin vanhat kuin uudetkin. Sopii kaikille tekstiilimateriaaleille. Poistaa mm. öljy-, rasva-, veri-, kahvi-, viini-, ruoho-, suklaa- ja mustetahrat.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
17255
Valm. tuotekoodi
712930
Toimitusaika alk.
1-5 pv
Toimituskulut alk.
5,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Poistaa tehokkaasti erilaiset tahrat, niin vanhat kuin uudetkin. Sopii kaikille tekstiilimateriaaleille. Poistaa mm. öljy-, rasva-, veri-, kahvi-, viini-, ruoho-, suklaa- ja mustetahrat. Ei sisällä valkaisu- tai muita haitallisia aineita.

Ei sisällä valkaisu- tai muita haitallisia aineita. Sumuta tahralle, anna vaikuttaa muutamia minuutteja. Pyyhi pois kostealla froteella tai muulla pehmeällä tekstiilillä. Tarvittaessa toista käsittely. Sumuta tahroille muutama minuutti ennen pesukoneeseen laittamista. Jos olet epävarma tekstiilin pesunkestävyydestä tai värinlähdöstä, kokeile ensin näkymättömään kohtaan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteen palalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos siihen lähtee väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi. Jos peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, että lopputulos kuivumisen jälkeen on tasainen. Pullon tilavuus on 100 ml.
Pullo on kierrätettävää muovia, voit hävittää sen polttamalla tai sekajätteenä.

Sumuta tahralle, anna vaikuttaa muutamia minuutteja. Pyyhi pois kostealla froteella tai muulla pehmeällä tekstiilillä. Tarvittaessa toista käsittely. Voi myös sumuttaa tahroille muutama minuutti ennen pesukoneeseen laittamista. Jos olet epävarma tekstiilin pesunkestävyydestä tai värinpitävyydestä, kokeile ensin näkymättömään kohtaan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteen palalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen lähtee väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi.

Jos peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen

tech
tech
Pemic verkkokauppa
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail