Softcare Textile Cleaner - tekstiilipesuaine, 500ml

Main Page > Textile cleaning > Textile cleaners

Softcare tekstiilipesuaine, 500ml
Softcare tekstiilipesuaine, 500ml
Softcare-logo
Softcare tekstiilipesuaine, 500ml
Softcare tekstiilipesuaine, 500ml.
Hellävarainen Softcare Tekstiilipesu tehoaa kaikenlaisiin tahroihin: mm. rasvaan, öljyyn ja kahviin. Sen valmistuksessa on käytetty puhtaita, luonnossa hajoavia raaka-aineita.
Manufacturer
Product code
17256
Manufacturer's code
712718
Delivery time from
1-5 days
Delivery costs from
11,90 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Hellävarainen Softcare Textile Cleaner tepsii kaikenlaisiin tahroihin: rasvaan, öljyyn, kahviin, jopa kuulakärkikynän jälkeen.

Sen valmistuksessa on käytetty puhtaita, luonnossa hajoavia raaka-aineita. Softcare Textile Cleaner sopii kaikille sisustustekstiileille. Sillä voi varovasti puhdistaa myös kemiallista pesua vaativia tekstiilejä - kunhan ensin tekee värikokeen pienelle ja piilossa olevalle alueelle. Valmistajan antamia pesuohjeita on kuitenkin ensisijaisesti noudatettava. Puhdistusainetta sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen pintaa pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla kolmeen, neljään otteeseen liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin sitä levittämättä. Yksittäistä tahraa poistettaessa vältyt vesiringin syntymiseltä, kun lopuksi himmennät märän ja kuivan rajapinnan kevyesti häivyttäen tai kostuttamalla kevyesti rajatun alueen, esim. saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Pullo riittää hyvin koko sohvaryhmän pesuun tai jopa sataan tahranpoistoon. Jos olet epävarma tekstiilin pesunkestävyydestä tai värinlähdöstä, kokeile ensin näkymättömään kohtaan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteen palalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen irtoaa väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi. Kun peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen kuivumisen jälkeen. Vältä aina liikaa kastelua ja anna kalusteen kuivua ilmavasti. Softcare Puhdistusaine on pakattu 500 ml kierrätettäviin muovipulloihin. Pakkauksen voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä.

Sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pinta pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin sitä levittämättä. Yksittäistä tahraa poistettaessa vältyt vesiringin syntymiseltä, kun lopuksi häivytät märän ja kuivan rajapinnan kostuttamalla kevyesti rajatun alueen, esim. saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteeliinalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen irtoaa väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi.

Kun peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen. Vältä aina liikaa kastelua ja anna kalusteen kuivua ilmavasti.

tech
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
tel. 010 8200 300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Business ID: 1028365-7
Paytrail