Ecostar original, 450g

Startsidan > Puhtaustuotteet kotikäyttöön

Ecostar original puhdistuskivi, 450g
Ecostar original puhdistuskivi, 450g
Ecostar original puhdistuskivi, 450g
Ecostar original puhdistuskivi, 450g.
EcoStar on myrkytön, hapoton ja ympäristöystävällinen puhdistuskivi, joka sopii kaikille koville pinnoille.
Tuotekoodi
10762
Toimitusaika alk.
1-5 dagar
Toimituskulut alk.
14,95 €
sis. ALV 24,00 %
st

Ecostar* on täysin myrkytön, hapoton ja ympäristöystävällinen puhdistusaine, joka sopii kaikille koville ja vedenkestäville pinnoille.


EcoStar puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. EcoStar sopii ruostumattomalle teräkselle, kuparille, messingille, hopealle, tinalle, kullalle, alumiinille, emalipinnoille, muoveille, lasipinnoille, kristallille, posliinille, keraamisille ja lakatuille pinnoille. EcoStar liuottaa likaa, rasva- ja kalkkisaostumia.

KÄYTTÖOHJE
Kostuta sieni ja hankaa sitä muutaman kerran puhdistusaineen pintaan. Purista sientä kunnes sieni vaahtoaa hyvin. Puhdista pinta tai esine ja huuhtele vedellä.

SISÄLTÖ
Kiillotussavea, saippuahiutaleita, 5-15% vihreää saippuaa, glyseriiniä, vettä ja hajusteita.

Ohjeet:

Vaihe 1.
Ota mahdollisimman pehmeä liina ja kastele se vedellä. Pyyhi Ecostar puhdistus- ja kiillotusainetta purkista ja vaahdota se liinassa mahdollisimman hyvin.

Vaihe 2.
Hankaa kiillotettavaa metallia kevyesti metallin pehmeydestä riippuen. Mitä pehmeämpää metallia sitä kevyemmin on syytä hangata.

Vaihe 3.
Puhdistettuasi tummumat metallin pinnasta, huuhtele kiillotettava esine vedellä mikäli esine joutuu kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Esim. hopealusikat yms. Muuten saattaa jäädä makuhaitta. Tuote itsessään on myrkytön aikä siitä aiheudu vaaraa edes suuhun joutuessa.
Koriste-esineissä aine jätetään pintaan eikä sitä pestä pois, vaan se kiillotettaan siihen kiinni puhtaalla kuivalla liinalla. (Käytä mahdollisimman pehmeää liinaa) Kun aine on kiillotettu esineen pintaan se jättää siihen suojaavan kalvon joka hidastaa tummumista ja estää sormenjälkien tarttumisen. Lopeta myrkkyjen käyttö kiillottaessasi metalleja.

Ecostar puhdistus- ja kiillotusaineella voit kiillotta kaikki metallit ilman myrkkyja tai naarmuttavia aineita.

Kiillotussavea, saippuahiutaleita, 5-15% vihreää saippuaa, glyseriiniä, vettä ja hajusteita.

tech
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail