Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450

Startsidan > Siivousvälineet > Ikkunanpesuvälineet > Kisko+kumit

Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450
Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450
Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450
Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450
Unger Ninja kisko+kumi 45cm UAC450.
Unger Ninja ikkunankuivaimen kisko on kestävä ja erittäin kevyt. Kisko on valmistettu lentokonealumiinista.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
27211
Valm. tuotekoodi
UAC450
Toimitusaika alk.
1-5 dagar
Toimituskulut alk.
Unger Ninja kuivaimen nivelkahva 40 asteen kulmalla UEN000
21,35 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
28,45 €
st

Unger Ninja ikkunankuivaimen kisko on kestävä ja erittäin kevyt. Kisko on valmistettu lentokonealumiinista.

Kiskon päädyissä olevat kuminlukitussalvat pitävät kumin paikallaan. Kumin voi myös asettaa kiskossa kahteen eri syvyyteen, jolloin voit säätää helposti kumin kovuutta vaihtamatta kumia.

Unger Ninja esittelyvideo (aukeaa uuteen ikkunaan)

Unger perustettiin jo vuonna 1964. Unger kehittää innovatiivisia ja uniikkeja työvälineitä, jotka auttavat puhtaudenalan ammattilaisia työskentelemään tehokkaammin ja terveellisemmin. Nykypäivänä yritys toimittaa puhtaudenalan ratkaisuja yli 80 eri maahan ympäri maailmaa. Koska ammattisiivousala kohtaa yhä enemmän kustannuspaineita tulevaisuudessa pyrkii Unger tarjoamalla tuotteita, jotka vaativat vähemmän veden käyttöä ja kemikaaleja, mutta varmistaen kuitenkin, että työvälineet pystyvät tarjoamaan entistä hygieenisemmät ja puhtaammat tulokset vähemmällä työvoiman käytöllä. Unger siis sitoutuu auttamaan sinua tehostamaan puhdistustyötäsi ja hallitsemaan kustannuksia.

Innovaatiomme johtaa markkinoitaValikoimamme ergonomisissa ja laadukkaissa ikkunanpesimissä ja -kuivaimissa käytetään Ungerin patentoitua ErgoTec® -lukitusmenetelmää. Tuloksena on tehokas ja turvallinen puhdistusmenetelmä. Viime vuosina Ergotec® Ninja on tehnyt suuren harppauksen ikkunankuivaimien ja -pesimien uudessa muodossa ja käytettävyydessä. Tätä kehitystyötä seurasi HiFlo™ PureWater -puhdistusjärjestelmä ja nLite -teleskooppivarret sekä Unger Hydropower -puhdasvesimenetelmä lasipinnoille ja ikkunoille. Yritys kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja sen pyrkimys on tehdä päivittäin työtä ikkunanpuhdistustyön eteen niin, että se olisi turvallisempi-, nopeampi- ja menestyksekkäämpi ammatti.

tech

Sinua saattaisi kiinnostaa

Unger vaihtokumi pehmeä 45cm URR450
Unger
Erittäin tehokas ja kestävä kumi Unger Ninja ikkunankuivaimeen, jonka terävät reunat takaavat täydellisen tuloksen. Pehmeä kumi... 
3,80 €
norm.
5,80 €
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail