Pol Metal-Polish, 150 ml

Main Page > Cleaning agents > Cleaning agents > Cleaning of metal surfaces

Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml.
POL Metal Polish kiillottaa peilikirkkaaksi kaikki metallipinnat
Product code
15686
Delivery time from
1-5 days
Delivery costs from
15,90 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Saksassa valmistettu POL Metal Polish eroaa muista kiillotusaineista merkittävästi, koska puhdistuksessa ei käytetä vettä.

POL Metal Polish kiillottaa peilikirkkaaksi kaikki metallipinnat. POL Metal Polish-kiillotusaineella voi kiillottaa mm. seuraavat pinnat: Kulta, hopea, alpakka, kupari, messinki, pronssi, tina, ruostumaton teräs, kromi.

POL Metal Polish antaa metallipinnoille pitkäaikaisen korroosiosuojan. POL Metal Polish poistaa viini- ja likööritahrat kiillotetusta pöydästä.

Huom! Kullatut ja hopeoidut pinnat puhdistetaan sillä liinalla, jolla on jo kiillotettu muut esineet. POL Metal Polishia ei tule laittaa suoraan kullattuun pintaan!

Pol Metal-Polish Jalometallien kiillote, kiillottaa peilikirkkaaksi Vuodesta 1974 on POL Metal-Polich nimistä puhdistus- ja kiillotusainetta ollut Euroopassa ammattilaisten käytössä. POL-kiillotusaineen tuotekehittelyssä oli alusta alkaen otettu huomioon seuraavat vaatimukset:monipuolisuus, sovittava lähes kaikille pinnoille, myös messingille. Tehokas, syväpuhdistava vaikutus. Aannettava pitkäaikainen suoja puhdistettaville pinnoille. Korkea kiillotustulos. Kiillotusaine ei saa naarmuttaa. Oltava riittoisaa. Biologisesti hajoava

tech

You Might be Interested

Harsopyyhe, 70x70cm
Harsopyyhe... 
2,50 €
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
tel. 010 8200 300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Business ID: 1028365-7
Paytrail