Raid Moniteho, 400 ml

Main Page > Insect control

Raid Moniteho, 400 ml
Raid Moniteho, 400 ml
Raid-logo
Raid Moniteho, 400 ml
Raid Moniteho, 400 ml.
Uusi Raid Moniteho aerosoli torjuu nimensä mukaisesti monet eri hyönteisongelmat. Tuote tehoaa nopeasti sekä ryömiviin että lentäviin hyönteisiin.
Serie
Manufacturer
Product code
16337
Manufacturer's code
2253
Delivery time from
1-5 days
Delivery costs from
10,80 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Uusi Raid Moniteho aerosoli torjuu nimensä mukaisesti monet eri hyönteisongelmat. Tuote tehoaa nopeasti sekä ryömiviin että lentäviin hyönteisiin. Moniteho on Suomessa valmistettu tuote, jolla on Avainlippu-tunnus.

Tuote torjuu mm. seuraavat hyönteiset: • kärpäset • ampiaiset • hyttyset • turkiskuoriaiset • sokeritoukat • koit • kirput jne.

Tehoaineet Yleisimmät tehoaineet kuuluvat pyretriineihin tai pyretroideihin. Pyretriinit ovat luonnossa esiintyviä aineita ja pyretroidit synteettisiä. Nämä aineet ovat myrkyllisiä vaihtolämpöisille eliöille, mutta eivät nisäkkäille. Tehoaineilla on erinomaisia ominaisuuksia: • ne ovat ns. laajaspektrisiä, eli ne tehoavat hyvin mitä erilaisimpiin hyönteisiin • ne tehoavat nopeasti ja pieninä määrinä • ne hajoavat nopeasti, joten niistä ei kerry jäämiä luontoon tai nisäkkäiden kehoon • ne ovat selektiivisiä, eli ne eivät oikein käytettynä aiheuta vaaraa ihmisille tai muille nisäkkäille. Pyretriinit Pyretriini hajoaa auringonvalossa jopa 10 minuutissa. Koska pyretriini uutetaan kasvista, vaihtelee sen koostumus vuosittain sääolosuhteiden seurauksena. Koska koostumus vaihtelee, ei hyönteisillä kehity resistenssiä. Pyretriini on ainoa tehoaine, joka hyväksytään käytettäväksi luomuviljelyssä. Pyretriinin huono puoli on sen allergisoiva vaikutus, joka johtuu aineessa olevista epäpuhtauksista. Raid-tuotteissa käytetään vain puhdistettua pyretriiniä, joten tätä ongelmaa ei kyseenomaisessa tuotesarjassa ole. Pyretriinin herkistävästä vaikutuksesta on pyritty eroon kehittämällä pyretroideja. Pyretroidit Pyretroidit ovat pysyvämpiä yhdisteitä kuin pyretriinit, jolloin ne sopivat hyvin ryömivien hyönteisten torjuntaan (vaikutusaika on jopa viikkoja). Aerosoli jätetään pinnoille vaikuttamaan myös niihin hyönteisiin, jotka eivät sumutusvaiheessa joutuneet aineen kanssa kosketuksiin. Pyretroidien myrkyllisyys on hyönteisille 1 000–10 000 kertainen verrattuna tasalämpöisiin eliöihin. Raid-torjunta-aineissa käytettyjä pyretroideja Permetriini Synteettinen pyretroidi, joka toimii kontaktimyrkkynä (tappaa kosketuksesta) ja jolla on myös karkottava vaikutus. Käytetty tuotteissa: Raid Super ja Muurahaisaerosoli. Deltametriini Synteettinen pyretroidi, joka vaikuttaa kosketuksesta ja nieltynä. Kestää hyvin auringon valoa sekä ilmastollisia vaikutuksia. Käytetty tuotteessa: Raid Sirote Alletriini (d-Alletriini) Synteettinen pyretriini eli pyretroidi. Suhteellisen uusi, erittäin nopeatehoinen pyretroidi. Toimii pieninä määrinä ja hajoaa nopeasti. Käytetty tuotteessa: Raid Electric Killer. Muita tehoaineita Piperonyylibutoksidi Ns. synergisti, joka voimistaa Raid-aerosoleissa pyretriinin vaikutusta. Abamektiini Hyönteistorjunta-aineena käytetty abamektiini on avermektiinien B1a ja B1b seos. Nämä avermektiinit syntyvät Streptomyces avarmitilis -bakteerin avulla. Abamektiini vaikuttaa nieltynä ja osittain myös kontaktimyrkkynä. Käytetty tuotteessa: Raid muurahaisrasia. - See more at: http://www.raid.fi/tehoaineet/#sthash.wQwQQVEZ.dpuf

tech
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
tel. 010 8200 300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Business ID: 1028365-7
Paytrail