Rullakäsipyyhe Tork H13, 6 rll/sk 471110

Etusivu > Ympäristömerkityt tuotteet > Pehmopaperit

Rullakäsipyyhe Tork H13, 6 rll/sk 471110
Rullakäsipyyhe Tork H13, 6 rll/sk 471110
EU-ympäristömerkki
Tork-logo
Rullakäsipyyhe Tork H13, 6 rll/sk 471110
Rullakäsipyyhe Tork H13, 6 rll/sk 471110.
Sähköinen annostelija Tork rullakäsipyyhkeille annostelee yhden pyyhkeen kerrallaan, mikä vähentää kulutusta ja parantaa hygieniaa.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
17009
Valm. tuotekoodi
471110
EAN
7322540656688
Koko
1 sk
Toimitusaika alk.
1-5 pv
Toimituskulut alk.
149,00 €
/sk
sis. ALV 24,00 %
sk

Sähköinen annostelija Tork rullakäsipyyhkeille annostelee yhden pyyhkeen kerrallaan, mikä vähentää kulutusta ja parantaa hygieniaa. Advanced-rullassa on suuri kapasiteetti, mikä takaa paperin riittävyyden, ja sopii ihanteellisesti saniteettitiloihin, joissa on paljon kävijöitä, kuten kouluihin ja lentokentille.

•Pitkä rulla vähentää ylläpitotarvetta ja säästää aikaa
•Korkeampi laatu lisää kustannustehokkuutta ja suorituskykyä
•Sopii siniseen ja valkoiseen 24,7 cm:n annostelijaan (aikaisemmin enMotion ja brändäämätön).

H13 - Tork elektroninen annostelija rullakäsipyyhkeelle
Rullapituus 143 m
Rullaleveys 24.7 cm
Rullan halkaisija 19.2 cm
Keskiön sisähalkaisija 4.4 cm
Kerrokset 2
Kohokuviointi kyllä
Väri valkoinen

Materiaali

Ensikuitu ja kierrätyspaperi

Paperin valmistuksessa on käytetty sekä ensikuitua että kierrätyspaperia. Paperimassan valinta perustuu tuotevaatimuksiin ja paperimassan saatavuuteen niin, että paperimassaa käytetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Raaka-aineena käytettävän kierrätyspaperin ympäristöhyöty ja taloudellinen kannattavuus riippuvat sen saatavuudesta, kuljetusmatkasta ja kerättävän materiaalin laadusta.

Paperin kierrätys on raaka-aineen tehokasta käyttöä, kun puun kuituja käytetään useammin kuin kerran.

Kierrätyskuidun laadulle ja puhtaudelle asetetaan korkeat vaatimukset jokaista ketjun vaihetta ajatellen (keräys, lajittelu, kuljetus, säilytys, käyttö), millä varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja hygieenisyys.

Kierrätyspaperia voidaan tuottaa sekä kerätystä sanoma- ja aikakauslehtipaperista että toimistojätteestä. Paperia liotetaan vedessä, minkä jälkeen se pestään ja käsitellään kemikaaleilla korkeassa lämpötilassa ja siitä seulotaan pois epäpuhtaudet.

Ensikuitu tuotetaan joko pehmeästä tai kovapuusta. Puu käsitellään kemiallisin ja/tai mekaanisin menetelmin, jolloin selluloosakuidut voidaan erotella ja ligniini sekä muut jäteaineet poistetaan.

Valkaisu on kuitujen puhdistusprosessi, jonka tarkoituksena on paitsi aikaansaada kirkas paperimassa, myös saavuttaa tietty kuidun puhtausaste, joka täyttää tuotteiden hygieenisyysvaatimukset ja joissain tapauksissa myös elintarviketurvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Nykyään on olemassa erilaisia valkaisumenetelmiä: ECF (lähes kloorikaasuton menetelmä, jossa käytetään klooridioksidia, ja TCF (täysin kloorikaasuton menetelmä), jossa käytetään otsonia, happea ja vetyperoksidia.

Kierrätyskuitumassa valkaistaan kloorittomilla valkaisuaineilla (vetyperoksidi ja natriumditioniitti).

tech
tech
www.pemic.fi
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail