Wc-paperi Tork Smartone Mini T9, 12 rll/sk 472193

Etusivu > Pehmopaperit > Wc-paperit

Wc-paperi Tork Smartone Mini T9, 12 rll/sk
Wc-paperi Tork Smartone Mini T9, 12 rll/sk
Tork-logo
Wc-paperi Tork Smartone Mini T9, 12 rll/sk
Wc-paperi Tork Smartone Mini T9, 12 rll/sk.
Tork SmartOne Mini -wc-paperijärjestelmä annostelee ainutlaatuisesti yhden hygieenisen arkin kerrallaan.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
17053
Valm. tuotekoodi
472193
EAN
7322540656299
Koko
1 sk
Toimitusaika alk.
1-5 pv
Toimituskulut alk.
60,90 €
/sk
sis. ALV 24,00 %
sk

Tork SmartOne Mini -wc-paperijärjestelmä annostelee ainutlaatuisesti yhden hygieenisen arkin kerrallaan. Näin kulutus vähenee jopa 40 % verrattuna perinteisiin jumborulla-annostelijoihin, mikä tarkoittaa enemmän käyntejä rullaa kohti. Suuren kapasiteetin Tork SmartOne Mini -rullat sopivat vaativiin saniteettitiloihin, joissa on vähän tai kohtalaisesti kävijöitä, riippuen valitusta Tork SmartOne Mini -annostelijasta.

•Arkki kerrallaan annosteltavan, suuren kapasiteetin rullan ansiosta ylläpitoaikaa säästyy ja paperin saatavuus on aina taattu
• Nopea hajoaminen ja vähentynyt kulutus minimoivat kalliiden putkitukosten vaaran
• SmartCore© -hylsyn irrotus – nopea ja helppo täyttää

T9 - SmartOne Mini wc-paperi -järjestelmä
Rullapituus 112 m
Rullaleveys 13.4 cm
Rullan halkaisija 14.9 cm
Arkkipituus 18 cm
Arkkien lukumäärä 620 kpl
Keskiön sisähalkaisija 4.4 cm
Kerrokset 2
Kohokuviointi kyllä
Väri valkoinen

Materiaali

Ensikuitu ja kierrätyspaperi

Paperin valmistuksessa on käytetty sekä ensikuitua että kierrätyspaperia. Paperimassan valinta perustuu tuotevaatimuksiin ja paperimassan saatavuuteen niin, että paperimassaa käytetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Raaka-aineena käytettävän kierrätyspaperin ympäristöhyöty ja taloudellinen kannattavuus riippuvat sen saatavuudesta, kuljetusmatkasta ja kerättävän materiaalin laadusta.

Paperin kierrätys on raaka-aineen tehokasta käyttöä, kun puun kuituja käytetään useammin kuin kerran.

Kierrätyskuidun laadulle ja puhtaudelle asetetaan korkeat vaatimukset jokaista ketjun vaihetta ajatellen (keräys, lajittelu, kuljetus, säilytys, käyttö), millä varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja hygieenisyys.

Kierrätyspaperia voidaan tuottaa sekä kerätystä sanoma- ja aikakauslehtipaperista että toimistojätteestä. Paperia liotetaan vedessä, minkä jälkeen se pestään ja käsitellään kemikaaleilla korkeassa lämpötilassa ja siitä seulotaan pois epäpuhtaudet.

Ensikuitu tuotetaan joko pehmeästä tai kovapuusta. Puu käsitellään kemiallisin ja/tai mekaanisin menetelmin, jolloin selluloosakuidut voidaan erotella ja ligniini sekä muut jäteaineet poistetaan.

Valkaisu on kuitujen puhdistusprosessi, jonka tarkoituksena on paitsi aikaansaada kirkas paperimassa, myös saavuttaa tietty kuidun puhtausaste, joka täyttää tuotteiden hygieenisyysvaatimukset ja joissain tapauksissa myös elintarviketurvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Nykyään on olemassa erilaisia valkaisumenetelmiä: ECF (lähes kloorikaasuton menetelmä, jossa käytetään klooridioksidia, ja TCF (täysin kloorikaasuton menetelmä), jossa käytetään otsonia, happea ja vetyperoksidia.

Kierrätyskuitumassa valkaistaan kloorittomilla valkaisuaineilla (vetyperoksidi ja natriumditioniitti).

tech
tech
www.pemic.fi
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail