V-Air virtausraikastin annostelija

Main Page > Ilmanraikastimet > Annostelijat

V-Air virtausraikastin annostelija
V-Air virtausraikastin annostelija
V-Air virtausraikastin annostelija
Product code
16541
Manufacturer's code
VAIR-MVPW
Delivery time from
1-3 days
Delivery costs from
9,90 €
incl. VAT 24,00 %
pcs

Palkintoja ja tunnustuksia saanut V-Air® SOLID on ehkäpä tuote jollaista ei muualla ole. Tuote luovuttaa raikasta tuoksua jopa 60 päivää ja on täysin ympäristöystävällinen, täysin vapaa liuottimesta, ponneaineista ja paristoista, joka luokittelee sen turvalliseksi ja ehkäpä älykkäimmäksi ilmastointiraikastimeksi. Ilmanvirtaus kulkee laitteen läpi ja samalla laite luovuttaa raikasta tuoksua.

Tarvitsee toimiakseen ilmavirtauksen. Annostelija suunniteltu siten, että ilmavirtaus pääsee kosketuksiin tuoksuttimen kanssa. Ei tarvitse toimiakseen pattereita tai sähköä.

Keskusosassa sijaitsee ns. tuoksuydin ja keraamisessa kapselissa on tuoksu hajuste. Hajusteen toimituksen kesto jopa 60 päivään.

Ei sisällä: ponneaineita, liuottimia, HFC-yhdisteitä ja on VOC vapaa.

Käyttää sub-micronin hajustetegnologiaa, joka tuottaa hajusteen hiukkaisa tyypillisesti alle 1.0 mikronin.(<1.0μm) tarkoittaa sitä, että tuoksuhiukkasten teho pysyy useita tunteja ilmassa.

Turvallinen ei sisällä nesteitä. Kuljetus ja varastointi vapaa ja voidaan hävittää turvallisesti.

tech

See also

V-Air täyttöpatruuna (Sitrus mango)
V-Air täyttöpatruuna annostelijaan. Hajusteen toimituksen kesto jopa 60 päivään. Ei sisällä: ponneaineita, liuottimia, HFC-yhdisteitä ja on VOC vapaa. Käyttää sub-micronin... 
16,90 €
tech
Pemic Webshop
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
tel. 010 8200 300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Business ID: 1028365-7
Paytrail