Pol Metal-Polish, 150 ml

Etusivu > Puhdistusaineet > Siivousaineet > Metallipintojen puhdistus

Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml
Pol Metal-Polish, 150 ml.
POL Metal Polish kiillottaa peilikirkkaaksi kaikki metallipinnat
Tuotekoodi
15686
Toimitusaika alk.
1-5 pv
Toimituskulut alk.
15,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Saksassa valmistettu POL Metal Polish eroaa muista kiillotusaineista merkittävästi, koska puhdistuksessa ei käytetä vettä.

POL Metal Polish kiillottaa peilikirkkaaksi kaikki metallipinnat. POL Metal Polish-kiillotusaineella voi kiillottaa mm. seuraavat pinnat: Kulta, hopea, alpakka, kupari, messinki, pronssi, tina, ruostumaton teräs, kromi.

POL Metal Polish antaa metallipinnoille pitkäaikaisen korroosiosuojan. POL Metal Polish poistaa viini- ja likööritahrat kiillotetusta pöydästä.

Huom! Kullatut ja hopeoidut pinnat puhdistetaan sillä liinalla, jolla on jo kiillotettu muut esineet. POL Metal Polishia ei tule laittaa suoraan kullattuun pintaan!

Pol Metal-Polish Jalometallien kiillote, kiillottaa peilikirkkaaksi Vuodesta 1974 on POL Metal-Polich nimistä puhdistus- ja kiillotusainetta ollut Euroopassa ammattilaisten käytössä. POL-kiillotusaineen tuotekehittelyssä oli alusta alkaen otettu huomioon seuraavat vaatimukset:monipuolisuus, sovittava lähes kaikille pinnoille, myös messingille. Tehokas, syväpuhdistava vaikutus. Aannettava pitkäaikainen suoja puhdistettaville pinnoille. Korkea kiillotustulos. Kiillotusaine ei saa naarmuttaa. Oltava riittoisaa. Biologisesti hajoava

tech

Sinua saattaisi kiinnostaa

Harsopyyhe, 70x70cm
Yleisliina, jota käytetään mm. ikkunakarmien kuivaamiseen. Harsopyyhe ei nukkaa. Materiaali : puuvilla
Pesu : 40 astetta... 
2,50 €
tech
www.pemic.fi
Pemic Oy
Sibeliuksenkatu 3
FI-00250, Helsinki
FINLAND
puh. 010 820 0300
asiakaspalvelu@pemic.fi
Y-tunnus: 2869871-1
Paytrail